Toate produsele / Săpun cu miere și propolis

Săpun cu miere și propolis

8.00 RON
Categorii: Săpun natural

Săpun cu miere și propolis - Honey-propolis soap


Hidratant, revigorant, antibacterian, ajută la menținerea fermității pielii. Conținutul de ceară de albine și propolis are efect antiseptic, antiinflamator, antibacterian și antifungic. Este un bun remediu pentru toate afecțiunile pielii.

Recomandat:

Este indicat pentru toate tipurile de ten, ten uscat, matur și pentru combaterea problemelor dermatologice. Este potrivit și pentru uz facial.

Folosire:

Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!

Depozitare:

A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: palmier, măsline, orez, cocos, porumb, floarea soarelui, ceară de albine, miere, propolis, polen,ulei volatil, H2O, Na OH.e 90 g (± 10 g)
Săpun cu miere și propolis - Honey-propolis soapHidratant, revigorant, antibacterian, ajută la menținerea fermității pielii. Conținutul de ceară de albine și propolis are efect antiseptic, antiinflamator, antibacterian și antifungic. Este un bun remediu pentru toate afecțiunile pielii. Recomandat: Este indicat pentru toate tipurile de ten, ten uscat, matur și pentru combaterea problemelor dermatologice. Este potrivit și pentru uz facial.Folosire:Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!Depozitare:A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Ingrediente:Uleiuri vegetale: palmier, măsline, orez, cocos, porumb, floarea soarelui, ceară de albine, miere, propolis, polen,ulei volatil, H2O, Na OH.e 90 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba