Toate produsele / Şampon natural cu urzică şi rosmarin

Şampon natural cu urzică şi rosmarin

8.00 RON
Categorii: Șampon natural

Şampon natural cu urzică şi rosmarin

- penrtu păr gras -


Șampon total natural. Nu conține SLS (sulfat laurit de sodiu), alergeni și paraben. Prin utilizare părul recuperează splendoarea sa naturală. Ingredientele sale curăță ușor, hrănesc și întăresc părul, ajută ca părul să devină mătăsos și hidratat. Frunza de urzică are un mare impact benefic asupra părului cu mătreață, reglementează producția de grăsimi al pielii scalpului, astfel este deosebit de bun și pentru părul gras. Șampon nutritiv pentru păr deteriorat, pentru pielea scalpului, respectiv împotriva căderii a părului.

Depozitare:

A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: sâmburi de struguri, cocos, porumb, măsline, orez, ceai de urzică si rosmarin, ulei volatil, H2O, Na OH.


e 90 g (± 10 g)
Şampon natural cu urzică şi rosmarin- penrtu păr gras -Șampon total natural. Nu conține SLS (sulfat laurit de sodiu), alergeni și paraben. Prin utilizare părul recuperează splendoarea sa naturală. Ingredientele sale curăță ușor, hrănesc și întăresc părul, ajută ca părul să devină mătăsos și hidratat. Frunza de urzică are un mare impact benefic asupra părului cu mătreață, reglementează producția de grăsimi al pielii scalpului, astfel este deosebit de bun și pentru părul gras. Șampon nutritiv pentru păr deteriorat, pentru pielea scalpului, respectiv împotriva căderii a părului.Depozitare:A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Ingrediente: Uleiuri vegetale: sâmburi de struguri, cocos, porumb, măsline, orez, ceai de urzică si rosmarin, ulei volatil, H2O, Na OH. e 90 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba