Toate produsele / Detergent natural cu Borax

Detergent natural cu Borax

15.00 RON
Categorii: Detergent natural

Detergent natural cu Borax - Detergent Borax

- Detergent lichid ideal și pentru mașini de spălat automat -


Acesta curăță delicat hainele și vitalizează culorile. Este ecologic, nu necesită folosirea substanțelor de dedurizare a apei. Folosit local este excelent în îndepărtarea petelor.

Boraxul, tetraboratul de sodiu, care este o sare minerală naturală incoloră, apare în mod natural în iazuri temporare de depozite evaporitice din Turcia, California, Deșertul Atacama și Tibet.

Degresant, are proprietăți de dedurizare a apei, este ușor de clătit. Spre deosebire de alți detergenți complexi artificiali, se elimină ușor din rufe chiar cu simplă clătire. Pentru clătire, utilizați un amestec de oțet cu apă în proporție de 2:1


Recomandat/Poate fi folosit:

    • la spălatul de mână sau cu mașina automată
    • ideal și delicat pentru hăinuțele bebelușilor și țesături fine
    • poate fi folosit la orice temperatură
    • potrivit pentru toate tipurile de țesături (cu excepția lânei)

Folosire:

Agitați înainte de folosire, cantitate recomandată 80-100 ml.

Ingrediente:

Ulei de palmier, borax, ulei volatil <1%, H2O, K OH.e 1000 ml (± 10 ml)
Detergent natural cu Borax - Detergent Borax- Detergent lichid ideal și pentru mașini de spălat automat -Acesta curăță delicat hainele și vitalizează culorile. Este ecologic, nu necesită folosirea substanțelor de dedurizare a apei. Folosit local este excelent în îndepărtarea petelor. Boraxul, tetraboratul de sodiu, care este o sare minerală naturală incoloră, apare în mod natural în iazuri temporare de depozite evaporitice din Turcia, California, Deșertul Atacama și Tibet. Degresant, are proprietăți de dedurizare a apei, este ușor de clătit. Spre deosebire de alți detergenți complexi artificiali, se elimină ușor din rufe chiar cu simplă clătire. Pentru clătire, utilizați un amestec de oțet cu apă în proporție de 2:1Recomandat/Poate fi folosit:la spălatul de mână sau cu mașina automatăideal și delicat pentru hăinuțele bebelușilor și țesături finepoate fi folosit la orice temperaturăpotrivit pentru toate tipurile de țesături (cu excepția lânei)Folosire:Agitați înainte de folosire, cantitate recomandată 80-100 ml.Ingrediente:Ulei de palmier, borax, ulei volatil <1%, H2O, K OH.e 1000 ml (± 10 ml)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba