Toate produsele / Gel de duş natural cu ulei din sâmburi de struguri - Mentă sau Lavandă

Gel de duş natural cu ulei din sâmburi de struguri - Mentă sau Lavandă

12.00 RON
Categorii: Gel de duș natural

Gel de duş natural cu ulei din sâmburi de struguri

- Mentă sau Lavandă -


3 tipuri de uleiuri vegetale răsfăța pielea, dintre care cel mai evidențiat este uleiul din sâmbure de struguri, care asigură netezimea, elasticitatea pielii și prevenirea îmbătrânirii premature. Este capabil de a regenera țesuturile de colagen și stimulează creșterea lor. Ameliorează aspectul pielii lipsit de fermitate. Se absoarbe ușor și rapid în piele, adecvat în special pentru pielea uscată, matură. Poate fi folosit și ca șampon.

    • mentă – revigorantă
    • lavandă – pentru pielea sensibilă

Folosire:

Agitați bine înainte de folosire, evitați contactul cu ochii!

Depozitare:

A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: sâmburi de struguri, cocos, măsline, ceai de lavadă sau, extract de seminţe de in, ulei volatil lavadă sau mentă <1%, H2O, K OH.e 250 ml (± 10 ml)
Gel de duş natural cu ulei din sâmburi de struguri - Mentă sau Lavandă -3 tipuri de uleiuri vegetale răsfăța pielea, dintre care cel mai evidențiat este uleiul din sâmbure de struguri, care asigură netezimea, elasticitatea pielii și prevenirea îmbătrânirii premature. Este capabil de a regenera țesuturile de colagen și stimulează creșterea lor. Ameliorează aspectul pielii lipsit de fermitate. Se absoarbe ușor și rapid în piele, adecvat în special pentru pielea uscată, matură. Poate fi folosit și ca șampon. mentă – revigorantălavandă – pentru pielea sensibilăFolosire:Agitați bine înainte de folosire, evitați contactul cu ochii!Depozitare:A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Ingrediente:Uleiuri vegetale: sâmburi de struguri, cocos, măsline, ceai de lavadă sau, extract de seminţe de in, ulei volatil lavadă sau mentă <1%, H2O, K OH.e 250 ml (± 10 ml)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba