Toate produsele / Săpun anticelulitic cu scorţişoară şi cu ardei iute

Săpun anticelulitic cu scorţişoară şi cu ardei iute

10.00 RON
Categorii: Masaj

Săpun anticelulitic cu scorţişoară şi cu ardei iute - Cinnamon-hot paprika soap


Este eficient în tratarea celulitei. Conține burete natural de luffa care exfoliază pielea și îndepărtează celulele moarte. Prin efectele sale de masaj îmbunătățește circulația de sănge la nivelul pielii, accelerează procelese metabolice, îmbunătățește circulația de limfă, astfel fiind un puternic detoxifiant. A nu se folosi pe față și suprafețe cu capilare!

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, ulei volatil, scorţişoară, extract şi praf de ardei iute, cafea măcinată, H2O, Na OH.e 130 g (± 10 g)
Săpun anticelulitic cu scorţişoară şi cu ardei iute - Cinnamon-hot paprika soapEste eficient în tratarea celulitei. Conține burete natural de luffa care exfoliază pielea și îndepărtează celulele moarte. Prin efectele sale de masaj îmbunătățește circulația de sănge la nivelul pielii, accelerează procelese metabolice, îmbunătățește circulația de limfă, astfel fiind un puternic detoxifiant. A nu se folosi pe față și suprafețe cu capilare!Ingrediente: Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, ulei volatil, scorţişoară, extract şi praf de ardei iute, cafea măcinată, H2O, Na OH.e 130 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba