Toate produsele / Săpun cu argilă şi sulf

Săpun cu argilă şi sulf

8.00 RON
Categorii: Săpun natural

Săpun cu argilă şi sulf

- Recomandat adolescenților -


Curăță delicat și în profunzime pielea. Are proprietăți antiseptice, antibacteriene și ajută la reducerea efectului de sebum. Conținutul de argilă ajută la eliminarea impurităților, uleiul de abrore de ceai este antiseptic, antifungic și calmant în cazul pielii iritate. Uleiul de porumb regenerează iritațiile și rănile pielii. Indicat pentru uz facial, pentru ten gras. Eficient pentru tratarea coșurilor și a problemelor dermatologice.

Recomandat:

Adolescenților.

Folosire:

Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!

Depozitare:

A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: cocos, măsline, porumb, palmier, floarea soarelui, pudră de argilă cosmeticiană, sulf, ulei volatil < 1%, H2O, Na OH.e 70 g (± 10 g)

Săpun cu argilă şi sulf- Recomandat adolescenților -Curăță delicat și în profunzime pielea. Are proprietăți antiseptice, antibacteriene și ajută la reducerea efectului de sebum. Conținutul de argilă ajută la eliminarea impurităților, uleiul de abrore de ceai este antiseptic, antifungic și calmant în cazul pielii iritate. Uleiul de porumb regenerează iritațiile și rănile pielii. Indicat pentru uz facial, pentru ten gras. Eficient pentru tratarea coșurilor și a problemelor dermatologice. Recomandat:Adolescenților.Folosire:Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!Depozitare:A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Ingrediente: Uleiuri vegetale: cocos, măsline, porumb, palmier, floarea soarelui, pudră de argilă cosmeticiană, sulf, ulei volatil < 1%, H2O, Na OH.e 70 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba