Toate produsele / Săpun cu lavandă

Săpun cu lavandă

8.00 RON

Săpun cu lavandă - Lavender soap


Efecte:

Are efect antiseptic, calmant, netezește pielea și o regenerează. Are efecte aromaterapeutice. Se recomandă utilizarea indelungată în cazul pielii sensibile și cu probleme dermatologice, pentru tratarea acneei, a tenului iritat. Indicat și cazul leziunilor cutanate și arsuri. Hidratează, menține echilibrul de pH și flexibilitatea pielii.

Recomandat:

Indicat pentru toate tipurile de ten.

Recomandat:

Este indicat pentru tenul uscat, sensibil și predispus la înroșire și mâncărime.

Folosire:

Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: palmier, sâmbure de struguri, măsline, cocos, porumb, extract de levanţică, flori şi ceai de levanţică, ulei volatil <1, H2O, Na OH.e 100 g (± 10 g)
Săpun cu lavandă - Lavender soapEfecte:Are efect antiseptic, calmant, netezește pielea și o regenerează. Are efecte aromaterapeutice. Se recomandă utilizarea indelungată în cazul pielii sensibile și cu probleme dermatologice, pentru tratarea acneei, a tenului iritat. Indicat și cazul leziunilor cutanate și arsuri. Hidratează, menține echilibrul de pH și flexibilitatea pielii. Recomandat:Indicat pentru toate tipurile de ten.Recomandat:Este indicat pentru tenul uscat, sensibil și predispus la înroșire și mâncărime.Folosire:Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!Ingrediente:Uleiuri vegetale: palmier, sâmbure de struguri, măsline, cocos, porumb, extract de levanţică, flori şi ceai de levanţică, ulei volatil <1, H2O, Na OH.e 100 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba