Toate produsele / Săpun cu mac si ovăz

Săpun cu mac si ovăz

8.00 RON
Categorii: Masaj

Săpun cu mac si ovăz


Efecte:

Târățele de ovăz sunt bogate în proteine, vitamine revigorante și proprietăți antirid. Se poate folosi ca săpun de masaj pentru exfoliere intesivă, îmbunătățind astfel fluxul de sânge la nivelul pielii. Ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii lasând-o moale și catifelată. A se păstra la loc uscat si răcoros.

Recomandat:

Este indicat pentru toate tipurile de piele.

Folosire:

Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, mac, făină şi fulgi de ovăz, ulei volatil, H2O, Na OH.e 100 g (± 10 g)
Săpun cu mac si ovăzEfecte:Târățele de ovăz sunt bogate în proteine, vitamine revigorante și proprietăți antirid. Se poate folosi ca săpun de masaj pentru exfoliere intesivă, îmbunătățind astfel fluxul de sânge la nivelul pielii. Ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii lasând-o moale și catifelată. A se păstra la loc uscat si răcoros.Recomandat:Este indicat pentru toate tipurile de piele.Folosire:Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Ingrediente: Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, mac, făină şi fulgi de ovăz, ulei volatil, H2O, Na OH.e 100 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba