Toate produsele / Săpun cu sare din Praid

Săpun cu sare din Praid

7.00 RON

Săpun cu sare din Praid


Săpunul cu sare ajută la menținerea echilibrului de pH, are efecte antiinflamatorii, ajută la exfolierea și menținerea elasticității pielii. Indicat pentru uz facial, pentru ten uscat, gras. Eficient pentru tratarea coșurilor, bolilor dermatologice (eczeme, alergie, infecţii fungice, psoriazis, herpes). Are efecte antiperspirante și hidratante. Datorită conținutului de sare este mai puțin spumant..

Folosire:

Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!

Depozitare:

A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, ulei volatil, sare din Praid, H2O, Na OH.e 80 g (± 10 g)

Săpun cu sare din PraidSăpunul cu sare ajută la menținerea echilibrului de pH, are efecte antiinflamatorii, ajută la exfolierea și menținerea elasticității pielii. Indicat pentru uz facial, pentru ten uscat, gras. Eficient pentru tratarea coșurilor, bolilor dermatologice (eczeme, alergie, infecţii fungice, psoriazis, herpes). Are efecte antiperspirante și hidratante. Datorită conținutului de sare este mai puțin spumant..Folosire:Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!Depozitare:A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Ingrediente: Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, ulei volatil, sare din Praid, H2O, Na OH.e 80 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba