Toate produsele / Săpun cu mentă şi ciocolată

Săpun cu mentă şi ciocolată

5.50 RON

Săpun cu mentă şi ciocolată - Chocolate Mint Soap


Efecte:

Datorită conținutului de mentă oferă senzații de prospețime. Este revigorant, ajută la îmbunătățirea fluxului de sânge la nivelul pielii și reduce excesul de sebum. Este efficient în cazul pielii grase.

Recomandat:

Acest săpun este preferatul bărbaților.

Folosire:

Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!

Depozitare:

A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, ceai de mentă, pudră de cacao, colorant alimentar, ulei volatil <1%, H2O, Na OH.e 100 g (± 10 g)
Săpun cu mentă şi ciocolată - Chocolate Mint SoapEfecte:Datorită conținutului de mentă oferă senzații de prospețime. Este revigorant, ajută la îmbunătățirea fluxului de sânge la nivelul pielii și reduce excesul de sebum. Este efficient în cazul pielii grase.Recomandat:Acest săpun este preferatul bărbaților.Folosire:Puneți săpunul sub apă și după spumare, clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii!Depozitare:A se păstra la loc uscat si răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Ingrediente: Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, ceai de mentă, pudră de cacao, colorant alimentar, ulei volatil <1%, H2O, Na OH.e 100 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba