Toate produsele / Săpun în lână (pâslă)

Săpun în lână (pâslă)

10.00 RON
Categorii: Săpun natural

Săpun în lână (pâslă)


În timpul băii lâna umedă răsfață pielea ca un "burete" spumant, iar când săpunul se consumă, vom obține bile mai mici și mai mici. Startul cu pâslă poate fi folosit pentru masaj, îmbunătățind astfel fluxul de sânge. Ajută la îndepărtarea celulelor moarte a pielii. Folosind acest săpun crește senzația de plăcere în timpul băii, este excelent și pentru bărbierit.

Ingrediente:

Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, ulei volatil <1 %, lână, H2O, Na OH.e 100 g (± 10 g)


Săpun în lână (pâslă)În timpul băii lâna umedă răsfață pielea ca un "burete" spumant, iar când săpunul se consumă, vom obține bile mai mici și mai mici. Startul cu pâslă poate fi folosit pentru masaj, îmbunătățind astfel fluxul de sânge. Ajută la îndepărtarea celulelor moarte a pielii. Folosind acest săpun crește senzația de plăcere în timpul băii, este excelent și pentru bărbierit.Ingrediente:Uleiuri vegetale: măsline, palmier, cocos, porumb, floarea soarelui, ulei volatil <1 %, lână, H2O, Na OH.e 100 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba