Toate produsele / Unt de corp cu miere și propolis

Unt de corp cu miere și propolis

12.00 RON
Categorii: Unt de corp natural

Unt de corp cu miere și propolis


Datorită conținutului de ulei de porumb și propolis este benefic pentru tratarea problemelor dermatologice (eczeme, psoriazis, iritații alergice). Stimulează regenerarea epidermei, este emolient și oferă elasticitate, îngrijește datorită conținutului de miere. Datorită conținutului de propolis este antiseptic.

Recomandat:

La pielea foarte uscată, pentru regenerarea pielii.

Mod de utilizare:

Se topește datorită căldurii pielii, a se netezi ușor pe tot corpul.

Depozitare:

A se păstra la temperatura camerei (max 22 °C), ferit de soare, praf. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Ceară de albine, ulei de cocos, ulei de porumb, ulei de măsline, miere, propolis, ulei volatil <1 %, colorant natural: condimente.e 90 g (± 10 g)

Unt de corp cu miere și propolisDatorită conținutului de ulei de porumb și propolis este benefic pentru tratarea problemelor dermatologice (eczeme, psoriazis, iritații alergice). Stimulează regenerarea epidermei, este emolient și oferă elasticitate, îngrijește datorită conținutului de miere. Datorită conținutului de propolis este antiseptic. Recomandat:La pielea foarte uscată, pentru regenerarea pielii.Mod de utilizare: Se topește datorită căldurii pielii, a se netezi ușor pe tot corpul.Depozitare: A se păstra la temperatura camerei (max 22 °C), ferit de soare, praf. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba