Toate produsele / Unt de corp natural cu ulei din sâmburi de struguri

Unt de corp natural cu ulei din sâmburi de struguri

12.00 RON
Categorii: Unt de corp natural

Unt de corp natural cu ulei din sâmburi de struguri


Datorită conținutului natural de substanțe, netezeșre și îngrijește pielea. Conținutul de ulei din sâmburi de struguri are efect antioxidant, antirid și de păstrare a elasticității. Ajută la menținerea colagenului în piele. Uleiul de măsline are conținut ridicat de vitamina E, care ajută la formarea epidermei, regenerarea și hidratarea pielii. Uleiul de cocos este antibacterian, antifungic, ajută la eliminarea petelor și este un eficace emolient. Ceara de albine contribuie la menținerea fermității pielii, regenerarea epidermei, este antibacterian și antiinflamator. Ideal pentru tenul matur, pentru obținerea unul ten ferm și întinerit.

Recomandat:

Pentru tenul matur, pentru obținerea unul fen term și întinerit.

Mod de utilizare:

Se topește datorită căldurii pielii, a se netezi ușor pe tot corpul.

Depozitare:

A se păstra la temperatura camerei (max 22 °C), ferit de soare, praf. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente:

Ceară de albine, ulei de cocos, ulei din sâmburi de struguri, ulei de măsline, ulei volatil <1 %, colorant natural: condimente, argilă.e 90 g (± 10 g)


Unt de corp natural cu ulei din sâmburi de struguriDatorită conținutului natural de substanțe, netezeșre și îngrijește pielea. Conținutul de ulei din sâmburi de struguri are efect antioxidant, antirid și de păstrare a elasticității. Ajută la menținerea colagenului în piele. Uleiul de măsline are conținut ridicat de vitamina E, care ajută la formarea epidermei, regenerarea și hidratarea pielii. Uleiul de cocos este antibacterian, antifungic, ajută la eliminarea petelor și este un eficace emolient. Ceara de albine contribuie la menținerea fermității pielii, regenerarea epidermei, este antibacterian și antiinflamator. Ideal pentru tenul matur, pentru obținerea unul ten ferm și întinerit. Recomandat:Pentru tenul matur, pentru obținerea unul fen term și întinerit.Mod de utilizare: Se topește datorită căldurii pielii, a se netezi ușor pe tot corpul.Depozitare:A se păstra la temperatura camerei (max 22 °C), ferit de soare, praf. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Ingrediente:Ceară de albine, ulei de cocos, ulei din sâmburi de struguri, ulei de măsline, ulei volatil <1 %, colorant natural: condimente, argilă.e 90 g (± 10 g)


Telefon: 0748.104.005 | Email: office@blans.ro | Facebook: Blans | ANPC

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba